Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Sfeervol stylen met producten van hier

Een sfeervol interieur stylen met alleen maar items uit België en Nederland? Onze stylisten Sarah en Kristel gingen de uitdaging aan!

stylen belgië nederland tafel van sarah

Moois van eigen bodem

Fotografe en styliste Sarah Van Hove kan zich vergapen aan Italiaanse stoffen, mooie meubels uit Denemarken, tapijten uit Guatemala … “Maar onze Lage Landen hoeven niet onder te doen voor dit internationaal geweld”, vertelt ze. “Het verbaast me steeds weer hoeveel moois we van eigen bodem hebben.” Benieuwd welke producten ze allemaal gekozen heeft voor onze rubriek ‘De tafel van Sarah’? Ontdek het in editie 4/2021 van Wonen Landelijke Stijl.

stylen belgië nederland kristel

Stylen in stijl

Ook styliste Kristel van Leeuwen ging de uitdaging aan om sfeervol te stylen met louter producten die ze in België en Nederland gevonden heeft. Op een prachtige locatie van ’t Achterhuis ging ze aan de slag met natuurlijke decoraties, ambachtelijk gemaakt servies en zomerse stoffen. Benieuwd naar het resultaat? Haal dan zeker editie 4/2021 van Wonen Landelijke Stijl in huis.

wonen landelijke stijl cover editie 4/2021

Meer inspiratie nodig?

Editie 4/2021 van Wonen Landelijke Stijl staat volledig in het teken van Nederland & België. Bovenop deze sfeervolle stylingproducties laten we je ook binnenkijken in de mooiste interieurs en delen we onze favoriete tips voor een uitje dichtbij huis.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: © Sarah Van Hove