Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Ode aan bloemen in huis

Bloemen zijn alomtegenwoordig in de Veluwse hallenboerderij van Angela en Jeroen. Creëer jij ook graag sfeer met bloemen in jouw interieur? Styliste Gerja van Harten deelt met plezier enkele van haar tips.

bloemen keuken van harten interieur & styling

Huiselijke keuken

Als een keuken integraal deel uitmaakt van je interieur, is het belangrijk dat je ook daar de huiselijke sfeer doortrekt. Dat kan bijvoorbeeld met bloemen op het werkblad. Gerja: “Ik heb hier gekozen voor pioenen, Delphinium, Clematis en grassen. De roze Delphinium-bloemen passen mooi bij het gebinte op de achtergrond.”

bloemen slaapkamer van harten interieur & styling

Rustgevende slaapkamer

Wakker worden naast een kleurrijk boeket, waarom niet? “Kies in je slaapkamer bloemen met rustgevende kleuren”, aldus Gerja. “De blauwe en witte tinten geven een zomerse touch aan het rustige kleurenpalet van de kamer.”

bloemen badkamer van harten interieur & styling

Zen in de badkamer

Wil je jouw badkamer overladen met een extra gevoel van luxe? Bloemen zijn het antwoord. “Zelfs een beperkt aantal bloemen, zoals een paar Alliums in een fles, kunnen al een groot effect sorteren”, vindt Gerja.

Meer zien?

De foto’s maken deel uit van een binnenkijkreportage in de verbouwde, Veluwse hallenboerderij van Angela en Jeroen. De volledige reportage – met alle foto’s, het verhaal van de bewoners én extra stylingtips voor bloemen in huis – ontdek je in editie 3/2021 van Wonen Landelijke Stijl.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron: Wonen Landelijke Stijl 3/3021 | Beeld: © Anneke Gambon | Styling: Gerja van Harten (Van Harten interieur & styling)