Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

5x creatief met oude reiskoffers

Weinig voorwerpen dragen zoveel herinneringen met zich mee als oude reiskoffers. Hun historiek spreekt tot de verbeelding. Wij hebben ze het liefst zo oud en verweerd mogelijk, dan kan je er alle kanten mee uit. Op de volgende bladzijden geven we je alvast vijf tips om deze spraakmakende deco-objecten op een originele manier te integreren in je interieur.  

creatief-met-reiskoffers-memories

1. Sweet memories

Keer jij ook altijd van vakantie terug met allerlei lokale specialiteiten en leuke hebbedingetjes? Etaleer deze thuis in een speciale herinneringenkoffer en geniet zo nog lekker lang na van die heerlijke reis naar het Zuiden.

Klik hier om dit pronkstuk te maken.

creatief-met-reiskoffers-blikvangers-wand

2. Blikvangers aan de wand

Deze halve koffers zijn echte blikvangers aan de wand. Ze ogen industrieel en landelijk tegelijk. Hou je van een doorleefd effect? Gebruik dan extra oude, lekker verweerde koffers. Geef iedere koffer een andere kleur, zo krijgt je muur nog meer  leven.

Bekijk hier hoe je aan de slag moet.

creatief-met-reiskoffers-landelijke-sfeertafeltjes

3. Landelijke sfeertafeltjes

Nog op zoek naar een sfeervol plekje voor je schemerlamp? Deze landelijke koffertafeltjes ogen zowel stijlvol als origineel. Door twee koffers te gebruiken en de tafeltjes in hoogte te laten verschillen, krijg je een uitgebalanceerd decoratiehoekje.

Ontdek hier hoe je eraan begint.

creatief-met-reiskoffers-pucks-favoriete-plekje

4. Pucks favoriete plekje

Ook huisdieren verdienen een knus en gezellig plekje in huis. De gemiddelde reiskoffer heeft de ideale afmetingen om je hondje of poes zijn eigen privé-cocon te geven. Een zacht stofje erin en je hoort je kleine viervoeter gegarandeerd spinnen of ronken van genot. Onze Puck zag alvast dat het goed was.

Bekijk hier hoe je je trouwe viervoeter helemaal blij maakt.

creatief-met-reiskoffers-even-uitblazen

5. Even uitblazen

Koffers zijn altijd onderweg. Daarvoor zijn ze gemaakt, dat is hun lot. Maar na een leven vol verre reizen is het zonde om ze zomaar bij het grofvuil te zetten. Deze prachtige oude koffer kreeg een tweede leven als fauteuil. Het ideale plekje om even uit te blazen.

Klik hier voor de werkwijze.

Bron: DECOREREN Landelijke Stijl herfst 2014 | 1. Realisatie & styling Nadine Cornelis, fotografie Sarah Van Hove, locatie ’t Withofke – 2. en 3. Realistie Kristel Van Leeuwen (www.woonthuis.nl), fotografie Stefanie De Neve – 4. Realisatie & styling: Nadine Cornelis, fotografie Sarah Van Hove, locatie ’t Withofke – 5. Realisatie & styling: Natasja Goossens, fotografie: Stefanie De Neve