Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Dit zijn dé landelijke trendkleuren van 2021

Is een landelijk interieur per definitie grijs en monotoon? Dat misverstand mag voor eens en altijd de wereld uit. Deze landelijke trendkleuren voelen zich overal thuis.

landelijke trendkleuren bruin Style rustique

Bruin als het nieuwe zwart

Bruin is het nieuwe zwart. Van warme karameltinten tot een pittige, roodbruine accentkleur: bruin is de basis voor de meest uiteenlopende interieurs. Kies jij voor een verzameling van dezelfde bruintinten of ga je zachte contrasten maken met bijvoorbeeld romige wittinten?

landelijke trendkleuren blauw Fleur & Geur

Betoverend blauw

Blauw doet ons dromen van heldere hemels, frisse baden en een uitgestrekte zee. Waarom er dan niet voor kiezen om de kleur in huis te gebruiken? Een ontspannen wellnessgevoel is op die manier altijd vlakbij.

landelijke trendkleuren groen Woonwinkel De Potstal

De gezelligheid van groen

De landelijke woonstijl staat synoniem voor wonen in het groen. Woon je stedelijk of wil je juist de aanwezige natuur extra naar binnen halen? Integreer dan een of meerdere vleugjes groen in jouw interieur!

Benieuwd naar meer?

Bij editie 3/2021 van Wonen Landelijke Stijl vind je de special Kleur Landelijke Stijl met meer dan 80 pagina’s kleurinspiratie. Daarin gaan we dieper in op de kleurenpaletten van hierboven én ontleden we ook nog eens drie extra paletten van landelijke trendkleuren.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron: Kleur Landelijke Stijl, een special bij Wonen Landelijke Stijl 3/2021 | Beeld: 1. © Corine hoge Bavel-Jansen, styling Style Rustique – 2. © Peggy Janssen, styling Fleur & Geur – 3. © Peggy Janssen, realisatie Woonwinkel De Potstal