Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

De rustgevende tafel van Sarah

Onze styliste Sarah houdt van rust in haar interieur. Een rustgevende tafel kan daar uiteraard niet bij ontbreken. Daarom deelt ze graag haar tips voor een uitnodigende tafel met een groot zen-gevoel.

De rustgevende tafel van Sarah, winter, zen

Cosy cocoonen

Sarah: “De winter hoeft niet altijd donker te zijn. Wat zonlicht kan meteen een oppepper zijn. Ik hou er in deze periode van om licht in huis te brengen, maar het mag dan wel iets meer – lees: frivoler – zijn. Daarom koos ik bij deze tafel voor twee tafellakens. Een linnen tafelkleed in combinatie met een lichte voile in het midden geeft heel wat extra dynamiek aan de tafel zonder het zwaar te maken. De wittinten zijn heerlijk om mee te werken in verschillende texturen en qua vorm mag het iets unieks zijn. De ideale ingrediënten voor een mentale boost!”

Wonen Landelijke Stijl 1/2022 cover

Meer weten?

Wil je graag extra tips voor een rustgevende tafel? Of ben je benieuwd welke producten van welke merken Sarah precies gebruikt heeft? Ontdek het allemaal in editie 1/2022 van Wonen Landelijke Stijl.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove