Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Breng kerst in je huis

De lichtjes in de kerstboom hangen en versieren van top tot teen, je tafel aankleden met een kerststuk en na een dag versieren afsluiten met een lekker kop chocolademelk. Zo breng je die jingle bells het huis in!

kerstboom versierenKerstballen (Walter Van Gastel) en kussen Casablanca Stripe (Libeco).

glühwein windlicht plaidVia Scapa World: 20 years Scapa Home Limbo Plaid en plaid Scapa Home Lenard beige. Windlicht van Hoffz (De Factorij). Via Walter Van Gastel: kaarsen en glas glühwein van D&M dépôt.

keuken kaasplankKaasplank van Hoffz (De Factorij).

"voorraadpotGlazen voorraadpot (Walter Van Gastel), ronde stenen onderzetter (Gusj).

voorraadpot servetServetten Atlas (Libeco), linnen placemats van Hoffz (set van 2, De Factorij).
kop chocomelk vrouwTas en ondertas voor chocomelk (Pomax).

Tips om zelf aan de slag te gaan:

  • Kies de stijl die je dit jaar voor kerst wilt: traditioneel rood en groen of eerder Scandinavisch?
  • Haal je dozen boordevol kerstgerief naar beneden en maak een inventaris. Zijn er stuks bij die echt afzichtelijk zijn of net iets te kitcherig, gooi ze dan onverbiddelijk weg of doe er iemand anders een plezier mee door ze gratis weg te geven.
  • Vergeet ook je voordeur niet: hang een krans of dennentak aan je deur met een mooi lint en een punaise aan de binnenkant.
  • Leuke tip voor de kinderen: laat hen elk een mini-kerstboom versieren met niet breekbare kerstballen en andere versiering.

Bron: Wonen Landelijke Stijl december/januari 2015/16 | Styling: Marie Masureel | Coördinatie en fotografie: Sarah Van Hove