Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

3x DIY: verlicht je interieur

Er zijn tal van stijlvolle lampen op de markt, maar maak eens zelf je verlichting. Je hebt een goede ijsbreker wanneer je visite krijgt en je hebt bovendien een uniek stuk staan. Misschien is één van deze drie manieren wel iets voor jou.

De fabriekslamp

Unieker wordt het niet. Een lamp gemaakt van een lange tak en zinken emmers. Je hebt het materiaal waarschijnlijk zelfs in je tuin liggen. Natuurlijke sfeer gegarandeerd. De uitgebreide werkwijze vind je hier.

DIY lampenkap

Lampenkap op piëdestal

Je kunt hem gebruiken om decoratie op te zetten maar vanaf nu kun je je piëdestal ook gebruiken als lamp. Ontwerp ineens een passende lampenkap en je hebt een echte blikvanger in je living. Benieuwd hoe je hem maakt? Kijk dan hier.

DIY kanten lamp

Lamp met kant

Oude kant van bij oma geeft een nostalgisch gevoel. Verzamel zo veel mogelijk lapjes en maak er een lamp mee. Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens stijlvol. Hier vind je meer informatie om er zelf aan te beginnen.

Bron beeld: WONEN Landelijke Stijl | 1. Realisatie: Kristel Van Leeuwen (www.woonthuis.nl), fotografie: Stefanie De Neve – 2. Realisatie: Dorien Ceulemans, fotografie: Jonah Samyn – 3. Fotografie: Jonah Samyn | Tekst Laura Liebens