Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

3x DIY: nostalgisch interieur

Zo nu en dan vinden we spullen terug die ons doen denken aan vroeger. Die kun je soms nog hergebruiken door er nieuw leven in te blazen. Hier zijn drie DIY’s om nostalgisch van te worden.

Oude paspop

Heb je thuis nog een oude paspop staan? Of bij je oma? Tover hem dan om tot een stijlvol decoratiestuk dat tegelijkertijd een mooie herinnering kan zijn. Klik hier om aan de slag te gaan.

DIY bakkoffer

Oude legerkist wordt bakkoffer

Er zijn tal van manieren om je spullen in op te bergen. Je kunt een oude koffer weer nut geven door hem te gebruiken als bijvoorbeeld opslag voor bakspullen. Hier vind je een volledige werkwijze.

DIY schelpenkrans

Schelpenkrans vol herinneringen

Ging jij vroeger ook schelpjes rapen op het strand en heb je ze bewaard in zakken? Door ze op een krans vast te maken, krijg je het zomerse gevoel met de familie in no-time weer terug. Klik hier voor een uitgebreide werkwijze.

Bron beeld: WONEN Landelijke Stijl | 1. Realisatie: Dorien Ceulemans, fotografie: Jonah Samyn – 2. Realisatie: Kristel Van Leeuwen (www.woonthuis.nl), fotografie: Sarah Van Hove – 3. Realisatie: Miranda Van Veen, fotografie: Stefanie De Neve | Tekst: Laura Liebens