Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

3x DIY: lenteschoonmaak

Of we nu willen of niet, ons huis heeft zo nu en dan een lenteschoonmaak nodig. Deze DIY’s geven jou inspiratie om op een creatieve manier je spullen en herinneringen op te bergen.

Opberger in jute

Waar je hem ook wilt hangen, in de keuken, badkamer of buitenshuis: deze opberger van jute kan altijd en overal. Hij is decoratief en efficiënt. Wat wil je nog meer? Benieuwd hoe je hem in elkaar steekt? Kijk hier voor een duidelijke uitleg.

DIY koffer vol herinneringen

Koffer vol herinneringen

Of je nu een reisfanaat bent of je hebt verzamelwoede, met een herinneringenkoffer blijft alles opgeborgen en je hoeft niets van je soevenirs weg te gooien. Ontwerp een oude koffer zoals jij wilt en geef hem een speciaal plekje in je huis. Klik hier voor een uitgebreide werkwijze.

DIY opbergtrapje

Opbergtrapje

Ideaal voor in de badkamer is een opbergtrap. Zet het tegen een lege muur en je hebt zowel berging als decoratie. Perfect voor alle handdoeken, zeepjes en haar- en schoonheidsproducten. Een goed voorbeeld vind je hier.

Bron beeld: WONEN Landelijke Stijl | 1. Realisatie Kristel van Leeuwen, fotografie Stefanie De Neve – 2. Realisatie Nadine Cornelis, fotografie Sarah Van Hove – 3. Realisatie Leoniek Boers, fotografie Sarah Van Hove | Tekst Laura Liebens