Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: De kroon op het werk

Om ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs een chique kasteelsfeer te bezorgen, verloren we geen enkel detail uit het oog. Zo geven we de wanden extra allure met behulp van elegante sierlijsten en plinten.

Sierlijke afwerking

Niet alleen de basis, maar ook de details zijn van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan plinten tegen de muren, mooie kroonlijsten, sierlijke lambriseringen … Die vonden we bij ORAC Decor®, een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar lang decoratieve afwerkingsproducten in kunststof produceert. Waarom kunststof? Omdat het heel wat voordelen heeft: een hoge kwaliteit, een fijne afwerking én – niet onbelangrijk – een eenvoudige plaatsing. De producten zijn namelijk heel licht en bovendien overschilderbaar.

Puntjes op de i

Om onze kasteelsfeer nog wat meer te benadrukken en er nog meer klasse aan te geven, kozen we bij ORAC Decor® mooie sierlijsten en water- en stootvaste plinten uit. Ze zorgen ervoor dat de wanden nog meer tot hun recht komen en nog meer de aandacht naar zich toetrekken. Ze geven ze net dat tikkeltje meer en tonen nog maar eens aan dat het soms toch echt wel de kleine details zijn die het verschil maken.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: ORAC Decor® | Tekst Tinneke Vos & Bert De Pau