Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Het verlanglijstje van vertaalster Christine

Als vertaalster voor Maisons de Charme zorgt Christine ervoor dat men ook in het Franstalige gedeelte van België kan genieten van de mooie interieurs en inspiratie uit Wonen Landelijke Stijl. Wat zou zij graag zien verschijnen onder de kerstboom?

Christine: “Ik hecht niet zoveel belang aan het materiële. Ik vind het veel leuker om te zien dat iemand echt moeite gedaan heeft om mij te plezieren, bijvoorbeeld door de geschenken creatief in te pakken met mooi papier. Mijn favorieten op dat vlak zijn de sobere cadeauverpakking van Madam Stoltz en de adventzakjes van Bungalow. Helemaal mooi wordt het als die verpakking nog verder afgewerkt wordt met een mooie versiering, zoals de kerstdecoratie van House Doctor (via Society of Lifestyle). Als ik dan toch iets qua inhoud moet kiezen: mij maak je altijd blij met heerlijk geurende zeep, zoals de set Love To Give van Marie-Stella-Maris, of nieuw bedlinnen, zoals de linnen dekbedovertrekset Deep Forest van Casa Comodo.”

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.