Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Het verlanglijstje van lay-outer Stoffel

Als lay-outer zorgt Stoffel steevast voor een prachtige harmonie tussen tekst en beeld. Daarnaast is hij vooral een echte familieman. Dat vertaalt zich ook in zijn wensenlijstje.

Stoffel: “Voor we cadeautjes onder de kerstboom kunnen leggen, hebben we natuurlijk eerst een kerstboom nodig. Die halen we dit jaar wellicht uit het bos in onze eigen tuin om die vervolgens te versieren met een mooie piek van Lene Bjerre. Mijn kinderen vinden het leuk om samen te koken en te bakken. Leuke uitsteekvormpjes van Point-Virgule en een stoere plank van Floorabella komen dan altijd goed van pas. En ’s avonds zak ik graag met mijn meisjes languit onderuit op de bank, elk gehuld in onze heerlijk zachte kamerjas van Suite 702. En zijn ze aan het slapen, dan ga ik aan de slag in de nieuwe Wonen Landelijke Stijl-agenda, want hopelijk kunnen we in 2021 weer veel meer leuke gezinsactiviteiten buitenshuis inplannen.”

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.