Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Handgemaakte verlichting als sfeermaker

Geen compleet huis zonder de juiste verlichting. Die vonden we bij Frezoli Lighting by Tierlantijn, dat gespecialiseerd is in handgemaakte hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen, buitenlampen en lampenkappen.

Koperen blikvangers

Koper speelt een belangrijke rol om het luxueuze karakter van de keuken extra te benadrukken. Enkele blikvangers uit het Frezoli-gamma zijn de koperen hanglamp Mireta boven de spoelbak, de koperen wandlamp Livorna op de zijkant van de schouw en de hanglamp Maroni boven de tafel. Die laatste heeft weliswaar een zwarte buitenzijde, maar de kapjes hebben aan de binnenzijde een koperkleurige afwerking.

Bijzondere sfeermakers

Ook in de rest van ons inspiratiehuis is Frezoli Lighting by Tierlantijn alomtegenwoordig. De Nederlandse firma, die dit jaar 25 kaarsjes uitblaast, zorgde in de verschillende leefruimtes voor enkele bijzondere sfeermakers. Kijk dus goed rond en ga op zoek naar je favoriete armatuur. Blijf jij vooral hangen bij de elegante buitenverlichting op de buitengevel van ons inspiratiehuis, de bijzondere lampen in de wintertuin of de prachtige exemplaren in onze woonkamer?

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: Frezoli Lighting by Tierlantijn | Tekst Bert De Pau