Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Geniet nog extra van ons kerstfeest

Bij elk kerstnummer van WONEN Landelijke Stijl vind je een gratis Kerstspecial. Daarin gidsen we je stap voor stap richting het perfecte kerstfeest. De fotoshoot die we hiervoor organiseerden, leverde nog heel wat leuke foto’s op die de pubicatie niet haalden. Geniet hieronder mee van enkele extra foto’s en een kijkje achter de schermen.

Kerstboom versieren

Toen we vroegen wie de kerstboom wilde versieren, waren marketingverantwoordelijke Nadia en redacteur Bert meteen dolenthousiast. Zij gingen aan de slag met de kerstballen uit onze deco-collectie WONEN Landelijke Stijl by J-line (inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar).

kerstspecial kerstshoot cadeautjesCadeautjestijd

Styliste Marie, vertaalster Christine en beeldbewerkster Ingrid ontfermden zich over de cadeautjes. Met wat extra groenaccenten zorgden ze voor de finishing touch van de geschenkjes.

kerstspecial kerstshoot kaarsen tafelKaarsen!

Niks dat meer warmte en gezelligheid oproept tijdens de donkere winterdagen dan kaarsen. Lay-outster Leen kweet zich met verve van deze taak.

kerstspecial kerstshoot kaarsen haardNog meer kaarsen

Omdat er heel veel kaarsen waren en we graag alles tijdig rond wilden hebben voor de fotoshoot, hielp ook redacteur Bert een handje.

kerstspecial kerstshoot bijstylenPuntjes op de i

Styliste Marie zorgde ervoor dat alles tot in het kleinste detail klopte. Een draadje van een kerstbal dat wat scheef hangt? Dat loste ze kordaat op.

kerstspecial kerstshoot tafelenGezellig tafelen

Gelukkig was er tussen het fotograferen door ook nog tijd om wat te eten. Zo kregen de klaargemaakte gerechten van onze kerststyling nog een nuttige bestemming. Lay-outster Leen, lay-outer Stoffel, hoofdredactrice Tinneke en fotografe/styliste Sarah genoten met volle teugen mee.

kerstspecial kerstshoot blooper chocoladetaartLachen maar

Op zo’n lange dag vol foto’s kan de boog niet altijd gespannen staan. De slappe lach van styliste/fotografe Sarah en hoofdredactrice Tinneke Vos deed ook iedereen buiten beeld even de camera’s vergeten.

Smile!

Altijd de grootste uitdaging tijdens een fotoshoot: iedereen even mooi op de groepsfoto krijgen.

kerstspecial kerstshoot champagneglazenGezondheid!

Op het einde van de dag was het eindelijk zover. Na de laatste foto mochten de champagneglazen ingeschonken worden en konden we klinken op een succesvol 2017 en een hopelijk minstens even voorspoedig 2018.

Bron beeld: fotografie Jan Liégeois | Tekst Bert De Pau