Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Nóg meer binnenkijken

De juiste foto’s kiezen voor een binnenkijkreportage, is een hele klus. Voor editie juni-juli 2016 was dat niet anders. We hadden de keuze uit zoveel mooie binnen- en buitenfoto’s dat we ze niet allemaal konden publiceren. Speciaal voor jou hebben we nog wat extra foto’s verzameld. Veel kijkplezier!

Gezellig hoekje

In het boerderijtje tussen de weilanden van Gert en Jeanet is het gezelligheid troef. Zo ook in dit kleine opkamertje, waar klassieke en moderne elementen hand in hand gaan.

terras pergaola rozen kaarsenTot in de late uurtjes

Annekes terras onder de door haar man zelfgemaakte pergola kon je in WONEN Landelijke Stijl juni-juli 2016 al zien. Wat je echter nog niet kon zien, is dat het hier ook ’s avonds supergezellig is dankzij de kaarsen op een metalen kandelaar.

lambrisering deur schouw klassiekVerborgen ruimte

Een interieur een authentieke uitstraling geven, daarvoor moeten alle details kloppen. In achttiende-eeuwse landhuizen gebeurde het regelmatig dat er verborgen deuren naar een andere ruimte waren. Hier werd dat nagebootst door in de lambriseringen van de woonkamer een doorgang naar de achterliggende ‘jachtkamer’ te integreren.

daybed kruiklamp kalkverf kunstfotoStijlen mixen

Maurik en Karin durven het aan om stijlen te mixen. Hier combineerden ze bijvoorbeeld een klassieke chaise longue en kruiklamp met een kunstige zwart-witfoto van Cobra Art.

doorkijk hal tegels kroonluchter bloemenFrivole tegels

Doorzicht naar de hal in het huis van Sylvia en Harrie. Blikvangers zijn onder meer de hanglamp van PTMD, de vloertegels van Floorz en de bloemen die voor een extra dosis kleur zorgen.

trap luik toilet wit houtLandelijk én veilig

Marjan en Michèl wilden hun vooropgestelde landelijke stijl tot in het kleinste detail doortrekken. En daar zijn ze in geslaagd. Zelfs het houten veiligheidsluik bovenaan de trap past perfect bij de rest van het huis.

inbouwkast boeddha bank deur blauw witMooi geïntegreerd

De ingebouwde kast was al aanwezig in het huis toen Netty er kwam wonen en werd mooi in het nieuwe eindresultaat geïntegreerd. De sidetable en lampen zijn van Netty de Groot Home Collection.

Heb je WONEN Landelijke Stijl editie juni/juli 2016 nog niet in huis? Bestel hem dan hier!

Bron beeld: 1. realisatie Eden Interieur, fotografie Denise Keus – 2. fotografie Sandra Aartman – 3. realisatie Lefèvre Interiors, fotografie Claude Smekens – 4. fotografie Denise Keus – 5. realisatie L’Authentique Paints & Interior, fotografie Anneke Gambon – 6. realisatie Vandijke., fotografie Marie Houttequiet – 7. realisatie Netty de Groot Home Collection, fotografie Anneke Gambon | Tekst Bert De Pau