Save the date: landelijke events

Wil je niet alleen in ons blad landelijke wooninspiratie opdoen, maar daarnaast ook zelf dingen zien, voelen, proeven …? We zetten de leukste landelijke events voor jou graag op een chronologische rij.

Opendeurdagen ’t Achterhuis

Is het najaar voor jou steevast het uitgelezen moment om je interieur extra warm aan te kleden? Dan vind je daarvoor tal van inspiratie tijdens de opendeurdagen van ’t Achterhuis. Op een oppervlakte van liefst 30.000 vierkante meter geniet je van de mooiste schouwen, vloeren, unieke objecten, decoraties … En dat alles overgoten met een sausje van Brabantse gezelligheid.
Waar? Showroom van ’t Achterhuis, Kreitenmolenstraat 92, 5071 BH Udenhout (NL)
Wanneer? 25, 26 en 27/9
Meer info: achterhuis.nl

landelijke events vt wonen & design beurs 2019 sfeerbeeld

Vt wonen & design beurs

Dé jaarlijkse afspraak voor wie in Nederland op zoek is naar woon- en interieurinspiratie, is de vt wonen&design beurs. Door de bijzondere omstandigheden waarin we nog altijd vertoeven, vindt deze dit jaar online plaats. De hele maand oktober kun je er terecht voor het laatste woonnieuws, inspirerende happenings, creatieve workshops en veel meer!
Waar? Online via vtwonenendesignbeurs.nl
Wanneer? 1/10 t.e.m. 31/10
Meer info: vtwonenendesignbeurs.nl

Wil je zelf graag een evenement aan onze agenda toevoegen? Laat het ons dan hier weten.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.