Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Herbeleef #vtwdbeurs2019: verrassende demo’s en infosessies

Natuurlijk was ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs in de eerste plaats een prachtige plek om te vertoeven. Tijdens je bezoek kon je echter ook verrast worden door een aantal inspirerende demo’s en interessante infosessies.

Keukenadvies

Wilde je graag meer weten over de materialen die toegepast waren in de keuken? Of had je een meer algemene vraag over je toekomstige keuken? Wat je vraag ook was: Johan en Marian van Kral Keukens stonden steeds met de glimlach paraat.

Culinaire thee

Thee combineren met eten? Volgens culinair theesommelier Kristin van Eetvelt kan het perfect. Met veel enthousiasme legde zij bezoekers uit welke thee waarom bij welk gerecht past en hoe je met de juiste thee bepaalde smaakaccenten extra tot hun recht kunt laten komen.

Heerlijke proeverijen

De geuren die uit onze oven en uit de kookpotten op het fornuis opstegen, lokten zoals verwacht heel wat nieuwsgierigen. Floor van Floorabella verraste onze bezoekers regelmatig met onder meer zelfgemaakt noten- en rozijnenbrood en gekaramelliseerde uiensoep.

Zoektocht naar vloeren

Voor info over de houten vloeren in ons inspiratiehuis kon je terecht bij de medewerkers van Bebo Parket. Onder veel belangstelling stelden ze ook hun nieuwste techniek voor om pas geoliede vloeren in een mum van tijd te drogen, daar waar dat normaal gezien 24 tot 48 uur tijd in beslag kan nemen.

Feestelijk tafelen

De feestplek bij uitstek in ons inspiratiehuis was ons outdoorgedeelte. In de oranjerie klonken we op ons honderdste nummer en op ons gloednieuwe boek ‘A way of living’. Daarnaast was Angelina van Style Rustique ook van de partij om je inspirerende tips te geven voor een sfeervolle feesttafel.

Nieuwe geurkaarsen

Painting the Past bestaat twintig jaar. Om twintig kaarsjes uit te blazen, kan het team voortaan uit het eigen gamma putten. Sabine stelde immers de gloednieuwe lijn geurkaarsen van Painting the Past voor. Daarnaast was ze ook hét aanspreekpunt voor wie op zoek was naar kleuradvies voor zijn of haar interieur.

In de prijzen

En dan waren er tot slot nog onze wedstrijden waarmee je een verrassingspakket kon winnen. Wie zich inschreef op onze nieuwsbrief, maakte kans, maar ook wie een leuke foto op social media deelde met de hashtag #verrassendwls erbij, kon in de prijzen vallen. De winnaars van die laatste actie vind je overigens hier.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove