Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Wat is jouw favoriete buitenplekje?

Het volgende nummer van WONEN Landelijke Stijl staat volledig in het teken van de zomer en het buitenleven. Voor onze rubriek ‘Gezien op Instagram’ zijn we benieuwd hoe jouw favoriete buitenplekje eruitziet. Deel een foto op Instagram en wie weet verschijnt die binnenkort wel in ons blad!

Deel je foto!

Struin je op een zonovergoten dag graag door een uitgestrekte tuin? Maak je het liever wat extra gezellig in een klein hoekje van je tuin of terras? Of geef je de voorkeur aan een tocht in de vrije natuur? Het buitenleven kun je op tal van manieren interpreteren. Wij zijn alvast benieuwd hoe jouw favoriete buitenplekje eruitziet. Plaats daarom een foto op Instagram van je favoriete hoekje in je tuin, op je terras of in het buitenleven. Gebruik er vervolgens de hashtag #wls_outdoor bij. Onze favoriete foto’s verschijnen in de rubriek ‘Gezien op Instagram’ in editie juni-juli 2017 van WONEN Landelijke Stijl!

Inspirerende voorbeelden

Heb je wat extra inspiratie nodig voor je een foto van je tuin of terras kunt maken en online plaatsen? Hieronder zie je alvast enkele mooie voorbeelden:

#wls_outdoor

A post shared by Annemarie Van Sloten (@annemarievansloten) on

Tekst Bert De Pau