Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Blog in de kijker: Maison Belle

Van kinds af aan werd ze geïnspireerd door mooie huizen en interieurs. Toen ze later zelf ging verbouwen en verkopen, werd haar talent duidelijk. In 2010 zette ze de grote stap en startte ze met haar bedrijf en blog Maison Belle.

maison belle marije blog

Even voorstellen

“Ik ben Marije, interieurontwerper en eigenaar van Maison Belle, en ik geef interieuradvies aan particulieren en bedrijven. Ik deel mijn passie in mijn blogberichten en columns. ‘Home is where my story begins’ is mijn motto. Ik probeer het beste uit een ruimte naar boven te halen, sfeer te brengen zodat mensen gelukkiger zijn en warmte en rust vinden op hun eigen plek.”

Wat is jouw favoriete woonmerk?

“Ik ben niet zo merkgebonden, misschien ben ik daar zelf te creatief voor. Maar als er een woonmerk is waar ik gek op ben, dan is dat de verf van Pure & Original. Met die kleure en verftechnieken geef je elk kastje, interieur of kantoor sfeer. De verf is gemaakt uit natuurlijke pigmenten waardoor de kleuren zo veel mooier uitkomen dan een standaard muurverf.”

Heb je een favoriete interieurwinkel?

“De Kringloopwinkel, Marktplaats en rommelmarkten, hier vind ik de mooiste spulletjes. Mooie interieurstukken hoeven voor mij niet van een bepaald merk te zijn. Oude meubelen hebben karakter en ik vind het leuk om ze op te knappen. Regelmatig verkoop ik een deel van de meubelen die ik opknap om weer ruimte te maken voor mijn nieuwe aanwinsten.”

Wat wil je op jouw blog doorgeven aan je lezers?

“Ik wil iedereen laten zien dat je interieur praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn. En ik wil interieuradvies toegankelijk maken. Daarom deel ik op de blog mijn verzameling favoriete interieurtrends, merken en de mooiste inspiratie. Zodat jouw huis echt je thuis wordt.”

Bron: WONEN Landelijke Stijl februari/maart 2016