Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Blij met bubbels

Het ontwerp van ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs zat al in een vergevorderde fase toen we ons afvroegen: hoe kunnen we het gewenste vakantiegevoel nog extra naar voren laten komen? Het antwoord: een houten hottub van Størvatt!

Elk seizoen genieten

Bij een landelijke tuin in een landelijke omgeving is hout de perfecte match. We waren er dus al snel uit dat het bubbelbad dat we aan ons inspiratiehuis wilden, met hout bekleed moest zijn. Onze zoektocht leidde ons naar Størvatt, dat gespecialiseerd is in houten hottubs, maar intussen ook sauna’s, zwembadverwarming en diverse accessoires aan het gamma heeft toegevoegd. De hottubs bestaan in verschillende modellen en afmetingen, maar ook compleet maatwerk is mogelijk. Qua verwarmingsbron is er de keuze tussen traditionele, houtgestookte hottubs en elektrische exemplaren. Wij kozen voor een houtgestookte versie. De aluminium houtkachel heeft als voordeel dat de watertemperatuur na amper anderhalf uur stoken al ongeveer 40 °C bedraagt. Het Western Red Cedar-hout waaruit het bad vervaardigd is, is kunstmatig gedroogd, waardoor elk bad enorm duurzaam is en je – zelfs in ons wispelturige klimaat – ieder seizoen kunt genieten van ontspannende bubbels.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over de vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Størvatt | Tekst Bert De Pau