Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

8 vondsten op de vt wonen&design beurs 2020

Het grootste woonevenement van het jaar vindt deze keer online plaats. Talloze deelnemers stellen hun virtuele standje op en tonen hun nieuwste producten digitaal. Deze zes mag je niet missen.

Zacht of keramisch?

CERAtouch is de nieuwkomer uit de collectie van meerlagige harde vloeren. Deze vloer combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Win-win!

Outdoor genieten op maat

Jan de Boer Tuinhuizen maakt tuinhuizen, veranda’s, schuurtjes en buitenkamers op maat. Modern, rustiek of klassiek, groot of klein, de mogelijkheden zijn onbeperkt, mede door de zeer ruime materiaalkeuze die ze bieden. Zo haal je alles uit het buitenleven.

Robuust & verroest

Jacob Keukens is al jaren een gevestigde waarde, bekend om zijn natuurlijke materialen met warme uitstraling. Hun keukenmodel Milano is gemaakt van verroest staal, wat zorgt voor een robuust karakter. Omdat roesten een natuurlijk proces is, is geen enkele keuken dezelfde.

Sfeervol verduisterd

We brengen een groot deel van ons leven al slapend door en een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid. Je slaapkamer en inrichting hebben invloed op de kwaliteit van je slaap. Met het verduisterende rolgordijn uit de collectie Colour by You van Velux voorkom je dat ongewenst licht je wakker maakt.

Monumentale vloeren

Fan van de rustieke en monumentale stijl uit de renaissance? Dan zijn de stenen van Castle Stones vast iets voor jou. Deze replica’s van historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken worden met de hand gemaakt en gekleurd. Zo is elke vloer uniek.

Matte muren

Ga de herfst in met de nieuwe kleuren van Little Greene uit de Absolute Matt Emulsion-collectie. Deze matte, milieuvriendelijke verf geeft muren en plafonds een prachtige, krijtachtige afwerking. Maak je keuze uit een uitgebreid kleurenpalet.

Ambachtelijk vakmanschap

Vakmanschap is het eerste woord dat te binnen schiet als je aan Zwiers Meubelmakerij denkt. Omdat bij het zetten van een landelijke keuken heel wat komt kijken, begeleiden ze het proces van begin tot einde. Zo krijg je gegarandeerd ze droomkeuken op maat.

Interieurs naar wens

The Classic House biedt een uitgebreid assortiment aan van het bekende Britse merk Neptune. Maar dat is lang niet alles: ook bouwen ze je badkamer of keuken helemaal naar je wens en passen ze alle meubels aan precies zoals jij dat wil.

Surf voor meer info naar vtwonendesignbeurs.nl.

Tekst Jasper De Spiegeleer