Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

500 posts later: dit waren onze populairste Instagram-berichten

Zo’n twee jaar na de lancering plaatste @wonenlandelijkestijl zijn 500ste Instagram-post. Dat maakte ons benieuwd: welk bericht vonden jullie het leukst? We doken in het archief en kwamen tot deze top tien!

10. Wordt verwacht …

Posts die de nieuwsgierigheid prikkelen, vinden onze ruim 13.500 volgers blijkbaar eerder leuk dan vervelend. Deze teaser voor onze voorjaarscollectie in samenwerking met J-line haalt nog net de top tien.

9. Aftellen maar!

De spanning bij onze trouwe lezers stijgt iedere keer dat de verschijning van een nieuw nummer dichterbij komt. En al zeker wanneer blijkt dat onze nieuwste telg al op de redactie is gearriveerd, maar het nog enkele dagen duurt voor deze ook in de winkels ligt!

8. Tuinfoto’s delen

Het blijkt één van de populairste hobby’s onder onze volgers: foto’s delen. Verschillende oproepen om foto’s te delen voor onze rubriek ‘Gezien op Instagram’ worden dan ook massaal geliket. Zo ook deze, al kan de prachtige tuin van Ludo Dierckx Tuindesign dat succes ook deels verklaren.

7. Warm winters

Winterse interieurs blijken onze volgers een warm hart toe te dragen. Dat bewijst deze foto, komend uit een reportage over San Lorenzo Lodges in het Italiaanse Zuid-Tirol.

6. Tussen de bloesems

Scoren ook altijd goed: een blik achter de schermen van onze binnenkijkreportages. Deze foto geeft nog niks prijs van het huis of het interieur, maar de prachtige omgeving alleen blijkt al aanlokkelijk genoeg. Wist je trouwens dat deze foto hoort bij de binnenkijkreportage bij Rob en Gerben van Reijvenhofse Sferen uit editie 4/2018?

5. Stoere badkamer

Soms worden we verrast door het succes van bepaalde posts. Neem nu deze, die bedoeld was om ons dossier over badkamers in editie 4/2018 aan te kondigen. Toegegeven, het is natuurlijk wel een prachtige badkamer van Meubelpark De Bongerd. Goed voor een plek bij de beste vijf.

4. Lentekriebels

Onze oproep om foto’s van je favoriete outdoorplek te delen, kwam net op een moment dat iedereen hartstochtelijk uitkeek naar de lente. Buiten was het koud, maar binnen bleken de vingers van onze volgers voldoende ontdooid om likes uit te delen.

3. Klaar voor kerst

Wie veel met interieurs en decoratie bezig is, vindt de kerstperiode vaak de leukste periode van het jaar. En onze volgers blijkbaar ook, want met de aankondiging van ons kerstnummer 2017 en de gratis kerstbijlage duiken we de top drie binnen.

2. Evenwichtige mix

Een sobere basis, met hier en daar toch wat eigenzinnige accenten. Een mix van Puur Wonen Sophie die duidelijk in de smaak valt. Met meer dan 700 likes is de foto van dit interieur een waardige runner-up.

1. Exclusief binnenkijken

Is het een verrassing dat onze populairste Instagram-post rechtstreeks te maken heeft met binnenkijken? Het huis van Marit en Gerjan was nooit eerder verschenen in ons blad, en dat lokte duidelijk heel wat nieuwsgierigen!

Volg ons!

Volg je @wonenlandelijkestijl nog niet op Instagram? Klik dan hier en geniet van extra landelijke wooninspiratie!