3x anders genieten op hetzelfde adres

Rita en Jan lieten hun oog vallen op een leegstaande woonboerderij. Ze maakten er een prachtig thuis van voor hun samengestelde gezin. Ook buiten deden ze er alles aan om het extra gezellig te maken.

Gezellige zithoekjes

De drie hierboven getoonde zithoekjes maken het Jan en Rita mogelijk om telkens op een andere manier van hun buitenleven te genieten. De overkapping boven de eerste zithoek maakte Jan zelf van houten balken. De buitenruimte op de foto ernaast maakte vroeger deel uit van het interieur, maar door een rotte muur te verwijderen, ontstond dit heerlijke, overdekte terras. Voor een zonovergoten lunch kunnen Rita en Jan dan weer terecht aan de tafel op het terras aan de zijkant van hun huis.

Meer zien?

Rita en Jan pronken niet alleen met hun tuin, maar ook met hun interieur in editie 2/2021 van Wonen Landelijke Stijl. Haal ons nieuwste nummer dus zeker in huis als je meer foto’s én het achterliggende verhaal wilt ontdekken.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: Corine hoge Bavel-Jansen voor Wonen Landelijke Stijl 2/2021 | Realisatie Hoeve De Wester Esch | Tekst Wilma Tjalsma-Smits