Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Familiaal ontspannen in Zeeland

Trouwe WLS-lezers herkennen deze ruime woonkeuken ongetwijfeld. Die pronkte immers in de keukenkatern van ons herfstnummer in 2018. Wat je misschien nog niet wist, is dat de keuken deel uitmaakt van een luxe vakantiewoning in Zeeland!

IJzersterk en stijlvol

In Villa Polderduin staat de keuken centraal. Dit grote vakantiehuis is gericht op het samenzijn met vrienden of familie. Daarom is het materiaal in de keuken – die ontworpen en gemaakt werd door Tinello Keuken & Interieur – gebruiksvriendelijk. Zo kreeg de eikenhouten wandkast voldoende beschermingslagen en tegen het werkblad van composiet krijgen vlekken of zuren geen schijn van kans. Zowel de kast als het werkblad kan tegen een stootje en is dus geschikt voor grote groepen. Het keukeneiland werd afgewerkt met twee grote betonnen zuilen die bij het aanrecht met betonnen look passen. Aansluitend staat een ruime eettafel die bestaat uit hetzelfde hout als de wandkast. Deze twee ruimtes stralen warmte en gezelligheid uit door de combinatie van het eikenhout en de cognackleurige stoelen. Het wit van het keukeneiland en van de vloeren zorgt dan weer voor een open gevoel.

polderduin hof t suytstant slaapkamer Comfort als uitgangspunt

Net zoals in de keuken ligt ook in de rest van het huis de nadruk op comfort. Alle kamers werden ruim ingericht zodat er voldoende plaats is voor de veertien gasten die in het huis kunnen verblijven. Naast de keuken ligt de grote woonkamer met pooltafel. Daar is het ook tijdens de winter gezellig vertoeven dankzij de open haard. Voor de filmliefhebbers is er een aparte cinemaruimte waar een ruime leefbank staat. In totaal zijn er zes slaapkamers en vier badkamers, verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Al de kamers zijn stuk voor stuk modern en met comfort ingericht. Niet alleen binnen is er veel plaats voorzien, ook buiten is er voldoende ruimte om te genieten als het mooi weer is. Een groot terras met een eettafel waar iedereen kan aanschuiven. Daarnaast staan er in de tuin ook speeltoestellen voor de kinderen om zich te amuseren.

polderduin hof t suytsant buitenOntspanning buiten de woning

Deze luxe vakantiewoning is de ideale plek om te ontspannen. Het huis is gevestigd in het midden van velden en dus geniet je er van een uitzicht op weide en natuur. Hof ’t Suytsant telt in totaal acht vakantiewoningen. Deze zijn allemaal gericht op een verblijf in luxe en comfort. De accommodaties zijn stuk voor stuk modern ingericht met de nadruk op sfeer en gezelligheid. De verblijven bevinden zich in Zeeland, op korte afstand van de Zeeuwse kust. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. De huizen liggen dicht bij de Belgische grens waar steden zoals Brugge, Gent en Antwerpen de moeite zijn om te bezoeken. Kortom: de perfecte plek voor een vakantie dichtbij huis en toch in een heel andere omgeving.

Meer info over de Villa Poldertuin en de andere vakantiehuizen van Hof ’t Suytsant vind je hier.

Bron beeld: 1. fotografie Jonah Samyn, realisatie Tinello Keuken & Interieur – 2. & 3. Hof ’t Suytsant | Tekst Sara Claessens