Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2019 – Authentieke hoeve op beursformaat

Bezoek ons op de vt wonen&design beurs 2019!

Van 1 tot en met 6 oktober staan we voor het vijfde jaar op rij met een levensgroot inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Dit jaar verwezenlijken we op stand 11-118 een charmante hoeve met authentieke materialen, zachte stoffen en texturen, sobere decoratie …

Maak kennis met onze partners

Om ons inspiratiehuis tot in het laatste detail te realiseren, hebben we gewoontegetrouw tal van partners ingeschakeld. Klik op de desbetreffende partner voor meer info.
Kral Keukens & Interieurs ontwerpt onze leefkeuken, afgewerkt met greepjes van Dauby. De naadloze vloer is het werk van Goodwill Stukadoors.
• In de overige ruimtes liggen houten vloeren van Bebo Parket. Zo ook in de woonkamer, waar Aura Peeperkorn de meeste meubels en accessoires levert. Een speciale vermelding hierbij voor de zitmeubels, die zijn afgewerkt met stoffen van Libeco Home.
• Een andere blikvanger in de woonkamer is de schouw van ’t Achterhuis. Samen met de verven van Painting the Past, de kunstwerken van Margo van Erkelens, de lampen van Frezoli Lighting en het vloerkleed van Perez maken zij het sfeervolle plaatje compleet.
• Alle stalen ramen zijn het werk van Pols Metaal. Dat geldt ook voor de oranjerie, waar de royale tafel van ’t Achterhuis sfeervol wordt aangekleed, onder meer met servies van Atelier Natural Art. Het siergras in de stoere plantenbakken komt van Pomax.
• In tegenstelling tot vorig jaar hebben we dit jaar wél een badkamer, met als eyecatchers het bad, de kranen en de wastafels van Windsor Bathrooms. In de aanpalende slaapkamer pronkt een boxspring van Maurits, prachtig aangekleed met bedtextiel van Stoer Linnen.

Neem deel aan onze demo’s en workshops

Onze hoeve is inspirerend, maar er valt voor de bezoekers van ons inspiratiehuis nog veel meer te beleven. Een beknopt overzicht vind je hieronder; de links tonen je meer info en het programma van dag tot dag.
• Proef van de lekkere hapjes die Floor van Floorabella maakt in de kookpotten van Black Pottery.
• Volg de tips van Angelina van Style Rustique om een tafel feestelijk aan te kleden.
• Kies de juiste vloer dankzij het advies van de experts van Bebo Parket.
• Voor meer info over onze leefkeuken of gratis keukenadvies op maat zorgen de specialisten van Kral Keukens & Interieur.
• De culinaire meerwaarde van thee? Culinair theesommelier Kristin Van Eetvelt vertelt je er alles over.
• Geniet dankzij Painting the Past van demo’s geurkaarsen en kleuradvies.
• Maak kennis met het team van WLS en vier samen met hen het 100ste nummer!

Praktisch

De vt wonen&design beurs vindt van 1 tot en met 6 oktober 2019 plaats in de Rai Amsterdam. De beurs is dagelijks open van 10u tot 18u, op donderdag en vrijdag zelfs tot 21u. Ons inspiratiehuis vind je op stand 11-118.
Tickets bestellen doe je hier.

Bron beeld: 1. Aura Peeperkorn – 2., 3. en 4. © Sarah Van Hove | Tekst: Bert De Pau