Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

4 tips om je tuin een zomerse boost te geven

Tijdens de zomermaanden willen we zo veel mogelijk buiten zitten en genieten van de zon. Hier zijn vier tips om je dagen op het terras nog aangenamer te maken.

Bloemen overal

Je bent een liefhebber van bloemen maar je hebt niet al te veel zonlicht in je tuin? Geen nood, er zijn veel planten die het goed doen zonder. Hortensia’s, siergrassen en waterplanten zijn perfect als je je schaduwrijke tuin toch wat wilt opfleuren.

Gebruik je servies

Gebruik je servies

Veel mensen gebruiken hun ‘goed servies’ enkel voor speciale gelegenheden binnenshuis. Neem het gerust eens mee naar buiten, het contrast op een houten tafel staat mooi en houdt het geheel chic én los.

Mix en combineer

Mix en combineer

In je tuin kun je je luxeproducten al eens combineren met wat robuustere materialen. Verschillende materialen houden het geheel boeiend.

Geef bomen een tweede leven

Geef bomen een tweede leven

Is er ergens een boom omgevallen of zaag je er binnenkort eentje af? Door ze in grote, ruwe stukken te laten, kun je ze gebruiken als krukje of tafel. Bovendien is samen houthakken ook een gezellige activiteit voor jou en je kroost!

Bron beeld:  1. Fotografie: Paul Grootes – 2. Fotografie: Jan Liégois – 3. Fotografie: Paul Grootes – 4. Houtsjouwer | Tekst: Laura Liebens