Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

3x DIY: creatief in de keuken

Of je nu liever cakes bakt of een culinair driegangenmenu op tafel tovert, de keuken is de place-to-be voor keukenprinsessen. Hier zijn drie creatieve manieren om jouw keuken nog net iets meer stijl te geven.

Stoer kruidenrek

Voor wie graag experimenteert in de keuken, is een overzicht van alle ingrediënten handig. Met een rekje gemaakt van een pallet zijn alle kruiden en oliën binnen handbereik . De precieze werkwijze vind je hier.

DIY linnen theedoek

Linnen theedoeken

We hebben niet altijd de meest stijlvolle theedoeken in onze keuken liggen. Ze slingeren bovendien vaak rond en dat maakt je keuken onordelijk. Met zelfgemaakte, linnen theedoeken wil je maar al te graag uitpakken. Hoe je er zelf aan begint lees je hier.

DIY spatelzakje

Spatelzakje

Een uitpuilende keukenlade door die zoveelste Tupperware-party? Maak zelf een zakje met een snijplank en een placemat voor een gestructureerde opberging. Je hebt er bovendien ook nog eens een leuk decoratiestuk bij voor in je keukeninterieur. Bekijk hier de uitgebreide werkwijze.

Bron beeld: WONEN Landelijke Stijl | 1. Realisatie: Kristel Van Leeuwen (woonthuis.nl), fotografie: Dorien Ceulemans en Stefanie De Neve – 2. Realisatie: Leoniek Boers, fotografie: Stefanie De Neve – 3. Realisatie: Kristel Van Leeuwen (www.woonthuis.nl), fotografie: Sarah Van Hove | Tekst Laura Liebens