Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

3x DIY: groene vingers

Tijdens de warmere maanden draait het om bloemen en planten. Heb jij groene vingers en wil je graag wat meer natuur rondom je? Dan zijn hier drie DIY’s voor jou.

Paraplu van bloemen

Heb je nog een oude paraplu? Perfect. Door hem op te vullen met enkele typische voorjaarselementen heb je er in no-time een origineel decoratiestuk bij. Varieer met verschillende soorten takken en bloemen en maak komaf met het regenweer. Vanaf nu ben je helemaal spring-readyBekijk hier hoe je aan de slag kunt gaan.

DIY kweekkast

Van oud meubel naar nieuwe kweekkast

Heb je toevallig een meubel op overschot of zijn er kastjes aan vervanging toe? Maak er dan een leuke kweekkast van en laat je groene vingers hun gang maar gaan! Hier zie je hoe je er aan kunt beginnen.

DIY opbergkist

Opbergkist als bloembakje

Gooi je oude appelkistjes of opbergmanden niet meteen weg. Je kunt ze perfect gebruiken als originele bloembak en je hebt zeker en vast een blikvanger op je terras staan. Hier vind je een uitgebreide werkwijze.

Bron: WONEN Landelijke Stijl | 1. realisatie Annemie Geentjes, fotografie Stefanie De Neve – 2. realisatie en fotografie Dorien Ceulemans – 3. realisatie Leoniek Boers, fotografie Sarah Van Hove | Tekst Laura Liebens