Nu in België: 15x WLS + exclusieve handtas voor €99

Van een exclusief kerstcadeau gesproken! Wanneer je je nu in België abonneert op 15 nummers van je favoriete woonblad, krijg je er een handtas van Burkely t.w.v. 129,95 euro bovenop. Dat alles voor maar 99 euro. Haast je, want op is op!

Profiteer nu!

Over de handtas

Deze cognackleurige handtas van Burkely is een echte must-have. Ze is tijdloos, stijlvol en past precies bij jouw dagelijks leven. De tas is voorzien van een ruim voorvak met ritsen en de binnenkant van de tas heeft meerdere handige vakken: een telefoon-, rits- en steekvak. De tas heeft een afneembare schouderband. Afmetingen: 39 x 32 x 9 cm.

Voorwaarden

Deze aanbieding is enkel geldig in België tot 15 december 2019 of zolang de voorraad strekt en niet cumuleerbaar met andere acties. Het voordeeltarief geldt voor 15 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Overeenkomstig artikel VI.47 van het Wetboek Economisch Recht beschik je over een termijn van 14 dagen vanaf de datum van je bestelling om deze te annuleren en een terugbetaling te vragen. Je vindt de volledige algemene voorwaarden op www.viapress.be/CGV. Sanoma Regional Belgium N.V. , met maatschappelijke zetel te Hendrik Consciencestraat 40-42, 2800 Mechelen (hierna Sanoma) en Partnerpress-Viapress, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht, verwerken de door u meegedeelde persoonsgegevens als verantwoordelijken voor de verwerking. Uw persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de uitvoering van de overeenkomst en, wanneer u hiervoor expliciet toestemming heeft gegeven, ook voor direct marketing doeleinden. De persoonsgegevens zullen door ons worden bewaard gedurende een periode van maximaal 2 jaar na uw laatste transactie bij Sanoma. Verder zal Sanoma in voorkomend geval uw persoonsgegevens bezorgen aan partners (o.a. commerciële partners, partners uit de liefdadigheidssector, uit de publieke sector, uit het verenigingsleven of projectgroepen) zodat zij u gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen bezorgen. Om te vernemen hoe Viapress of andere partners met uw persoonsgegevens omgaan, verwijzen wij u graag door naar hun privacyverklaringen. Gelieve te willen noteren dat uw persoonsgegevens steeds in overeenstemming met onze privacy-policy worden verwerkt, die u vrij kunt consulteren op onze website sanoma.be/nl/privacy. Indien u bijkomende vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens kan u ons steeds contacteren via onze klantendienst 02 556 41 50 (elke werkdag van 8.00 uur tot 16.30 uur) of via abo.sanoma@partnerpress.be